Top 10 beste Surf bestemmingen

Surfers doen het liefste 1 ding Surfen! Het surf bloed moet ook op vakantie rustig worden gehouden, en hoe gaat dit beter dan op de golven. Een surf vakantie zorgt er voor dat surfers 1 kunnen zijn met de golven tijdens hun vakantie. Op een surf vakantie is het natuurlijk van belang een plek te hebben met “mooie” golven om op te surfen. Wij hebben voor u een top 10 beste surf bestemmingen samengesteld waar iedere surfer zijn of haar hart kan ophalen.

1. De Samoa Eilanden

De Samoa eilanden liggen net ten noordoosten van Fiji in de zuid-pacifische oceaan. De samoa eilanden is 1 van de beste surf locaties ter wereld met een rijke cultuur, prachtige natuur en nog mooiere stranden.

2. Brazilië, Santa Catarina

Brazilië is een land in opkomst en krijgt steeds meer infrastructuur en toeristen die het landen willen bewonderen om haar schoonheid. De Santa Catarina ligt ten zuiden van brazilië en heeft ideale stranden om met een surfplank het water in te gaan voor een gevecht met de golven.

3. Indonesië, Bali

Al jarenlang een bekende plek om een strandvakantie door te brengen of met een board te gaan surfen. Let wel op in Bali willen nog wel eens tsunami’s gezien worden, houdt hier rekening mee tijdens het surfen.

4. VS, Californië

Natuurlijk kan Californië niet op de lijst ontbreken van beste Surf vakanties. Naast het weer de mensen en de omgeving van Californië is het een mooie plek om hoge golven te pakken. De boulevard zijn regelmatig voorzien van surfshops om je materiaal te prepareren of een nieuw board te kopen.

5. Costa Rica

Naast de prachtige natuur die costa rica rijk is zijn er 2 zeeën waarin gesurft kan worden. In het westen en zuiden de stille oceaan en de Caribische zee in het oosten van Costa Rica. Dit is de beste plek om op 2 zeeën te surfen op 1 vakantie.

6. El Salvador

Na genoeg naast Costa Rica ligt El Salvador aan de stille oceaan. Het mag dan ook logisch zijn dat we deze ook hebben opgenomen als goeie surf locatie. De stranden bieden hier uitstekende plekken om de golven tegemoet te peddelen.

7.  Spanje, Fuertaventura

Fuertaventura is onderdeel van de canarische eilanden. Fuertaventura is gelegen in de Atlantische Oceaan naast afrika.

8. Zuid Afrika, Jeffrey’s baai

Jeffrey’s baai is 1 van de bekendste surfbestemmingen ter wereld en een must see voor iedere surfer.

9. Indonesië, Mentawai eilanden

Bij de mentawai eilanden zijn de beste golven ter wereld te vinden en is dus een perfecte locatie voor de geoefende surfer!

10. Australië, Gold Coast

De gold Coast is de bekendste kust van Australië en dit is niet zomaar! De gold Coast bied alles wat de surfer nodig heeft en nog veel meer dan dat. Alles voor een perfecte vakantie zowel voor de surfer als vrienden, familie en kinderen die eventueel meegaan op vakantie.

Gold Coast